Παρασκευή, Φεβρουαρίου 25, 2011

Νοσταλγώ όσα δεν έζησαΗ παράσταση που ετοιμάζουμε τόσο καιρό με την θεατρική ομάδα του "Ταξίδι Χωρίς Χάρτη" είναι επιτέλους έτοιμη! (που λέει ο λόγος δλδ γιατί μέχρι τελευταία στιγμή θα τρέχουμε). Η ομάδα, θέλοντας να ανοίξει μία κουβέντα σχετικά με τις επιπτώσεις της ερήμωσης της υπαίθρου και του αστικοποιημένου τρόπου ζωής γενικότερα, παρουσιάζει μία παράσταση σχετική με το θέμα.
Τις μέρες αυτές που θα παιχτεί η παράσταση θα μοιραστεί και η μπροσούρα που η ομάδα έφτιαξε για να πλαισιώσει τα θέματα που θίγονται σε αυτήν. Ελπίζουμε να ανοίξει ένας κύκλος συζητήσεων σχετικός. Στα πλαίσια αυτά είχαμε όρεξη να κάνουμε κάτι σαν θέατρο φορουμ προκειμένου να μπορέσει να ανοίξει ένας διάλογος και με τους θεατές. Όμως λόγω της μεγάλης διάρκειας της παράστασης προτιμήσαμε να οργανώσουμε κάποιες ξεχωριστές ημέρες εκδηλώσεων (που θα ανακοινωθούν και από εδώ σε επόμενη ανάρτηση ) όπου θα συζητηθούν τα θέματα και θα υπάρχει σχετικό οπτικοακουστικό υλικό μετά το πέρας όλων των παραστάσεων.
Προς το παρών σας περιμένουμε για την παράσταση. Αλλά απαραίτητα πάρτε να κλείσετε θέση γιατί ο χώρος είναι μικρός και οι θέσεις περιορισμένες.
Παραθέτω το επίσημο δελτίο τύπου μας(ψψψ... καιρό ήθελα να το πω αυτό):

Η θεατρική ομάδα «Ταξίδι Χωρίς Χάρτη» παρουσιάζει την παράσταση «Νοσταλγώ όσα δεν έζησα». Μια σπονδυλωτή παράσταση που αποτελείται από τη δραματοποίηση της «Αρκούδας του Πίνδου» του Δ. Χατζή αλλά και από κείμενα της ομάδας.

Η ομάδα προβληματίζεται σχετικά με τις κοινωνικές και πολιτικές μεταβολές που επέφερε η ερήμωση της υπαίθρου αλλά και γενικότερα ο σύγχρονος αστικοποιημένος τρόπος ζωής.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο πολιτιστικό στέκι «Ταξίδι Χωρίς Χάρτη» με ελεύθερη είσοδο.

Απαραίτητη η κράτηση λόγω περιορισμένων θέσεων στο 6947536600

1 εώς 8 Μάρτη καθημερινά στις 21.00

Διάρκεια παράστασης 150 λεπτά

Αριστοβούλου 16 Κ. Πετράλωνα

taxidixwrisxarti.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: