Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2010

3 ερωτηματικά γεννιούνται από τις απεργίες στην Γαλλία

Ok. Μπορεί να είμαι απαράδεκτος που θα αστειευτώ με το εν λόγω θέμα ενώ θα έπρεπε ίσως να κάνω πολιτικές αναλύσεις, παραλληλισμούς της κατάστασης της Γαλλίας με την Ελλάδα και μπλα μπλα μπλα αλλά δεν έχω καμία ορεξη για όλα αυτά οπότε θα αρκεστώ στους πραγματικούς προβληματισμούς μου για το θέμα. Αυτοί προέκειψαν από το παρακάτω επίμαχο βίντεο:



Και έρχομαι να ρωτήσω λοιπόν...
1. Τι ρόλο βαράει η μαυροκόκκινη σημαία cnt??? (και που είναι ο Ντουρουτι...)(0.58)

2. Τι ρόλο παίζει ο μπάτσος με το κυκλαλφάδι στην πλάτη???? (0.50)
και τέλος...καθώς και το πιο συνταρακτικό...

3. Ποιό παιχνίδι παίζεται με τον μπάτσο με το μπουφάν redbull?????????? (1.34)

6 σχόλια:

Βαγγέλης είπε...

Μάλλον την απάντηση στο πρώτο ερώτημα θα την δώσω μόνος μου...
http://www.cnt-f.org/spip.php?article273

neraida είπε...

Καλησπέρα. Δυστυχώς δε θα μπορέσω να απαντήσω σε καμία ερώτηση, αλλά μου φάνηκε εξαιρετικά αστείο το 2!!!

Και επίσης, μπορεί να είμαι και εγώ απαράδεκτη, αλλά δεν έχω καμία διάθεση για άλλες πολιτικο-κοινωνικές αναλύσεις...

raslowbap είπε...

Καλησπερίζω (το πόσο ορεξάτος είμαι θα δείξει)ξεκινάω να απάνταω στα κρίσιμα αυτά ερωτηματά ανάποδα:3)Λόγω οικονομίκης κρίσης ο συγκεκριμένος κοινωνικός λειτουργός(κοινώς και μπάτσος) σπονσοράρει τη στολή του το με συγκεκριμένο ρόφημα για έξτρα εισόδημα (μπορεί να κάνει κι άλλα για να μεγαλώσει το εισοδημά,μην πάει ο νους σας στο πονηρό, υπερωρίες εννοώ )
Επίσης το συγκεκριμένο ρόφημα του δίνει ΄΄φτερά΄΄ για να πατάξει την ''εγκληματικότητα'' 2)Ο καθένας μας μικρός είχε όνειρα που δεν τα πραγματοποίησε. Ο συγκεκριμένος μικρός ήθελε να γίνει αναρχικός αλλά έγινε μπάτσος. Αλλά δεν ξέχασε το όνειρο του και έραψε στη στολή του το αλφάδι. Βέβαια υπάρχει και η αντίστροφη εκδοχή όπου ο ήρωας μας μικρός ήθελε να γίνει μπάτσος αλλά έγινε αναρχικός...Πληροφορίες (που δεν επιβεβαιώνονται) αναφέρουν πως στο μπροστά μέρος της στολής υπάρχει το σφυροδρέπανο ).1) Κομπάρσου; Μπορεί να έχει να κάνει σχέση με την παγκοσμιοποίηση ή ο τυπας που την κρατάει να έστριψε λάθος στα σύνορα Γαλλίας Ισπανίας.
( Ανοίγω παρένθεση για να απαντήσω στο ερώτημα της δικιάς σου παρένθεσης... Πίσω από τους κάδους)
Την καληνύχτα μου και πολλά γουφ γουφ :)
Υ.Γ: Είχα σκοπό να γράψω πολλά υ.γ αλλά η έκταση του σχολιου μου με εξαντλησε και για αυτό θα γράψω μόνο 3.
Υ.Γ2:Λέω να σε λινκάρω
Υ.Γ3: Κάναμε edit;;; ;)

Βαγγέλης είπε...

neraida καλησπέρα! Βλέπω μια στροφή προς το blogging τον τελευταίο καιρο ή μου φαίνεται;;; χεχε! Αστειέυομαι. Κι εγώ μια απ' τα ίδια είμαι. Την μία θυμόμαστε με τον Χάρη το blog και το παλεύουμε και την άλλη πάλι στα ίδια και κάνει να γραφτεί post κάνα χρονάκι. Έτσι είναι με εμάς τους ερασιτέχνες Bloggers...

Κατα τα άλλα το ότι δεν απάντησες στις ερωτήσεις πιθανόν κάτι να κρύβει... Δεν είπες "δεν μπορώ να απαντήσω" αλλά "δεν θα μπορέσω"... δλδ προς το παρών??? Απ' ότι φαίνεται έχεις τις απαντήσεις αλλά κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου...

Ras τι να πω... Έλιωσα στο γέλιο!!! Σε βρίσκω αρκετά ενημερωμένο. Μέχρι και που είναι ο Ντουρούτι ήξερες! Αν και να σου πω την αλήθεια έχουμε αγνοήσει παντελώς μια πολύ σημαντική ερμηνεία που θα μπορούσε να δώσει κανείς. Έχω σοβαρή υποψία (ας μιλάμε χαμηλοφώνως) ότι ο σκηνοθέτης του εν βίντεο (ναι υπάρχει και σκηνοθέτης!!!) είναι ο ισπανός αναρχικός διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας του γνωστού αναψυκτικού redbull δίνει φτερά και περνά υποσυνείδητα μηνύματα κάτι σαν εκείνους τους δίσκους μεταλ που τους γυρνάς ανάποδα και μιλάει ο εξαποδώ!

neraida είπε...

Ως γνωστόν είμαι παντογνώστρια (κοινώς έχω τουλάχιστον μια γνώμη-απάντηση για όλα!!) αλλά είπα να αφήσω ένα μυστήριο να πλανάται στον αέρα (και καλά....)

:)

@raslowbap: Τα σέβη μου!!

raslowbap είπε...

Ανταποδίδω :)